Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe www.radiobest.ro! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a acestui site înainte de a accesa sau utiliza serviciile oferite de noi.

1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord cu respectarea și angajarea față de acești Termeni și Condiții și Politica de Confidențialitate asociată. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Servicii Oferite

www.radiobest.ro oferă servicii de tonuri de apel, permitând utilizatorilor să descarce și să utilizeze tonuri de apel pe dispozitivele lor personale. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice serviciu fără notificare prealabilă.

3. Drepturi de Autor

Toate tonurile de apel oferite pe acest site sunt protejate de drepturile de autor. Utilizatorii pot descărca și utiliza tonurile de apel exclusiv în scop personal, fără a încălca drepturile de autor.

4. Conținut Utilizator

Utilizatorii sunt responsabili de conținutul pe care îl încarcă pe site. Nu sunt permise materialele ilegale, ofensatoare sau care încalcă drepturile de autor ale altora. Ne rezervăm dreptul de a șterge conținutul considerat inadecvat.

5. Confidențialitate

Informațiile personale furnizate de utilizatori sunt gestionate conform Politicii de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu colectarea, stocarea și utilizarea datelor personale conform acestei politici.

6. Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat. Utilizarea continuă a site-ului după aceste modificări reprezintă acceptarea acestora.

7. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri privind acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@radiobest.ro.

Mulțumim pentru utilizarea www.radiobest.ro!